auto leasen

Auto leasen

Welkom terug op mijn website studio Chris Peterson, wat fijn dat jullie weer terug zijn voor deze week nieuwe blog. Het is dit keer misschien een iets minder sexy onderwerp maar wel een onderwerp wat er toe doet. Zeker wanneer je een trip gaat maken met een vriend of vriendin naar een land wat verder weg of een trip door Europa is het handig om hier meer over te weten. Namelijk hoe lease je een auto? Ik wil samen met mijn groep vriendinnen een roadtrip gaan maken door Europa heen met een duur van ongeveer 3 a 4 weken. Dit is best een lange periode en aangezien we allemaal nog niet fulltime werken en geen auto tot onze beschikking hebben is het een lastige, wat nu te doen.

Nu hadden we bedacht om een auto te lease voor die periode en daarmee door heel Europa te gaan trekken. Hier zijn we bij heel veel bedrijven gaan uitzoeken en bekijken en blijkt het nog allemaal niet zo makkelijk te zijn. Vooral omdat je een vast eigen inkomen moet hebben van een bepaald bedrag maar daarbij ook een vast contract. Dit is voor ons natuurlijk erg lastig wanneer je nog geen fulltime baan hebt maar wel een auto zou willen lease. Het is ook handig voor een van mijn vriendinnen om de auto daarna te houden omdat ze veel moet reizen en het voor haar voordeliger zou zijn om met de auto te reizen dan met het openbaar vervoer omdat ze geen OV chipkaart meer krijgt en het schrikbarend veel kost om dan nog met het OV te reizen. Wat ik trouwens niet normaal vindt wanneer ze mensen willen motiveren meer met de trein te gaan en het dan zo belachelijk duur maken. Het is daarom de beste optie om een auto te lease maar hoe gaan we dat precies doen. Ook zit je vaak eraan vast dat je maar een bepaald aantal kilometers mag rijden waardoor je dus met een roadtrip er natuurlijk al snel overheen gaat.

 

Financial lease

Financial leaseWanneer je door heel Europa heen gaat rijden enkele weken lang. Nu kwamen we ook nog interrail tegen dat is als het ware een trein die door heel Europa rijdt waardoor je in kan stappen en uit kan stappen wanneer je wilt. Dit was best goed betaalbaar maar daarnaast niet handig want je zit wel vast aan die route en wanneer je dus ergens anders naartoe wil of ergens anders wil gaan kijken moet je op locatie weer een taxi of iets dergelijks gaan pakken, wat dan ook weer geld kost. Dit is dus niet praktisch daarom hebben we toch besloten om bij het auto lease te blijven. Het is nu van belang om een bedrijf te vinden die ons daarbij kan helpen. Nu dachten we eraan dacht het misschien ook een heel goed promotiemiddel zijn voor een bepaald bedrijf om te laten zien hoe makkelijk het is om een auto te leasen via financial lease van rosfinance.nl en ook om te laten zien hoe veelzijdig het kan zijn. lees hier een leuk artikel over het kinderkledingmerk Quapi.

 

Lees meer.